Odesláno neděle v 15:49 2 dny Zdá se,že tady to udělátko není špatná věc.Tady jej použili. Upraveno neděle v 15:55 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno neděle v 15:55 2 dny Myslíš, že ten držák je součastí balení? (Ten bude dost drahý, když je tam i ta vodováha.) Ale asi ne ve východní evropě kam podle nich pořád patříme. Já k tomu dostal v sáčku takové dvě černé trubičky, stačí je jen navléknout na dlouhý šrouby a je to. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 06:241 den V balení ne - upravil jsem původní příspěvek.Je tam odkaz na eshop, kde ono udělátko prodávají. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 07:131 den @Technikus Neprodávají, vyprodáno. A dát tři stovky za něco co nahradí dva delší šrouby a pravítko a metr? Kdo by to dal? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 07:491 den Každé zboží si najde svého kupce, kor když se někdo pustil do výroby. Tady třeba další kousek. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 08:061 den Tak to je ale neskutečná zlodějna ta cena. A ještě to ani nemá bublinku vodováhy. 😀Nevěřím tomu, že by si to někdo od nás koupil. To ti 3D tiskárna udělá za pár korun. Rychle jsem se ptal známého a říkal dej mi cigára a udělám ti to až bude čas. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Za cigára bych tiskárnu ani nezapnul :D (nojo no, nekouřím) a že u nás doma pacholci jeli na tři tiskárny z počátku za covidu pro doktory zdarma nonstop . A cena je diskutabilní, prostě něco tě stojí matroš, něco čas, něco elektřina, chvilku se věnuješ modelování ... a úplně cizímu člověku to za náklady dělat nebudeš. Leda by sis nevážil vlastního volného času, nebo bys potřeboal vyplnit boříka charity. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno před 4 hodinami4 hod @sodekcz No počkej, kliknul sis na ten druhý odkaz co dával Tech.? To ti přijde jako normální dát 350kč za kousek plastu, kdyt to vyřeší dva delší šrouby protože se to opře o tu trubku co je dole? Jo, ahááá proto tam je, no to je geniální... 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod Už jsem to psal, kdo to hledá, chce a vidí v tom něco zajímavého si to koupí.Litr oleje do auta stojí taky v autorizáku nesmysl a ne každý jezdí do autorizáku se svým olejem v kanystru. Jsou lidi a lidi ...Tohle je taky zajímavé neorigo příslušenství. Kdyby po tom nikdo ani nečuchl, zřejmě by to nevyráběli a neprodávali... Upraveno před 4 hodinami 4 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Technikus Kámo, nejsi politik jak dokážeš takovou zlodějnu okecat?😀 Ty sis to koupil? Znáš někoho kdo si to koupil? Je tu někdo na foru kdo si to koupil, koupí? Ty se jich zastáváš jak kdyby si měl provize z prodeje.😀A neber to všechno tak vážně, je to jen vtip. Nic ve zlém. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.