Pavel m Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Před hodinou, Technikus napsal: Uvidíme, zda bude za týden provedena další platba a pokračování předplatného Voyo. VOYO 17.05.2023 Vodafone Zrušit předplatné změna na nový balíčke FAMILY a další platba je už připraveda na Vodafone Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Funguje ok. Quote Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Proč zase zmizelo Voyo z mobilní samoobsluhy / webové? Zrovna jsem čekal obnovení dalšího měsíce... 🙃 Proč to tam chvíli je, pak zase ne a pořád takhle dokola? 🙄 Edited April 30, 2023 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 @Technikustak jestli mas voyo aktivní tak už ten kód nepotrebujes 😊 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 No když není v samoobsluze, aby se vůbec ten neviditelný kód prodloužil na další období. Nemění to nic na tom, že mohu na Voyo dát ukončit předplatné a za týden bych tam třeba ten kód chtěl zase zadat, ale nevidím nic. Je to docela komedie, jak to tam chvíli je, za pár hodin či dnů zas ne a pak se zase objeví. Samoobsluha 0 bodů Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 mě se má předplatné obnovovat dnes tak uvidíme 😄 @Technikusa navíc stále se píše na stránkách VF že je VOYO ke kompletu, nejspíš bude jen chyba zobrazování v sámošce před 40 minutami, Technikus napsal: No když není v samoobsluze, aby se vůbec ten neviditelný kód prodloužil na další období. Nemění to nic na tom, že mohu na Voyo dát ukončit předplatné a za týden bych tam třeba ten kód chtěl zase zadat, ale nevidím nic. Je to docela komedie, jak to tam chvíli je, za pár hodin či dnů zas ne a pak se zase objeví. Samoobsluha 0 bodů @Technikusa navíc stále se píše na stránkách VF že je VOYO ke kompletu, nejspíš bude jen chyba zobrazování v sámošce a myslím si že znovu kód který byl zadán již použít znovu nejde Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Já jsem kód nepoužil a v samoobsluze už také není. Mám ho pouze v doručeném emailu. Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolík Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Já voyo v samoobsluze mám i s kódem,ale již ho mám aktivní.🙃 Edited April 30, 2023 by kolík 1 Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Také už vidím Kód pro Voyo zpět v samoobsluze 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ano, už i já jej zase vidím. Otázkou jak dlouho. To je nějaké plovoucí menu, nebo si někdo hraje s administrací účtu, nebo proč to opakovaně mizí a opět se zobrazuje? Už máte někdo Voyo 2.období ke Kompletu? Asi ne, co? My, co si to aktivovali posledního března mezi prvními máme mít první prodloužení, zřejmě dnes/zítra, tak uvidíme. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts