kautskym Posted February 19 Author Share Posted February 19 Vodafone má nové tarify pro podnikatele. Uspokojí opravdu náročné zákazníky https://mobilenet.cz/clanky/vodafone-ma-nove-tarify-pro-podnikatele-uspokoji-opravdu-narocne-zakazniky-49840 Vodafone zařidil nové tarify pro firemní klienty? 😄 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted February 19 Share Posted February 19 Tady asi jedině volit cestu konkurence - zcela bez problémů a veřejně - O2 Family NEO Modrý (komplet neomezenka, 10Mbit/s net) za 599,- a ještě se slevou od Air bank, čili za 3 stovky. Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted February 19 Author Share Posted February 19 @pmalecekto jsou tarify pro firemní klienty, FO podnikatel a Právnické osoby Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted February 19 Share Posted February 19 Já vím, mám u Vodafone smlouvu jako podnikatel. O to je to mrzutější. Na volání mimo ČR jim kašlu, na neomezené SMS taky. Potřebuji volat a datovat. Jako většina lidí. Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted February 19 Author Share Posted February 19 To chápu Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted February 20 Share Posted February 20 Těch 300 Kč sleva u O2 v kombinaci s Air Bank je ovšem podmíněna příchozími platbami min. 10.000 Kč měsíčně, přičemž se za to nepovažují platby na podnikatelském účtu. Celá nabídka tak spíš cílí na zaměstnance, jenž si do Air nechají posílat výplatu, než na podnikatele, o kterých je zde řeč. 1 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 1 Author Share Posted March 1 pobavila mě informace o netflixu v ceně 😄 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmalecek Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) V 20. 2. 2024 v 7:04, Adolf.Shitler napsal: Těch 300 Kč sleva u O2 v kombinaci s Air Bank je ovšem podmíněna příchozími platbami min. 10.000 Kč měsíčně, přičemž se za to nepovažují platby na podnikatelském účtu. Celá nabídka tak spíš cílí na zaměstnance, jenž si do Air nechají posílat výplatu, než na podnikatele, o kterých je zde řeč. Stačí obrat nebo součet plateb. Já si na AB pošlu z hlavního účtu 10k (trvalák) a druhý den zase zpět (taky trvalák). Čili to je asi to nejmenší. A ano, jsem OSVČ 🙂 Edited March 18 by pmalecek Quote - Super - - Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 5 Author Share Posted May 5 (edited) přes tento odkaz ( https://tam.je/zrychleni ) dostal bývalý partner k Neomezený Super navíc 7 dnů zrychlení na maximum s trvalou slevou 100% ale mě to třeba u jiného tarifu nejde prý není nabídka pro mé číslo nebo není aktivní, tak zkuste a zde ( http://tam.je/prekvapeni575 ) automaticky dostal retenci 575Kč na Neomezený Super Edited May 5 by kautskym Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 19 Author Share Posted June 19 dostal jsem nabídku v samoobsluze https://www.vodafone.cz/vf-pro-vas/tarify/kombi/new/ 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts