Adolf.Shitler Posted March 7 Share Posted March 7 @Vodafone Předpokládám, že u neomezeného tarifu s rychlostí 2 Mbps se toto omezení rychlosti týká pouze ČR, zatímco při roamingu je rychlost dle možností zahraničního operátora (samozřejmě při limitu objemu dat max. 68 GB měsíčně). Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 7 Share Posted March 7 (edited) @Adolf.Shitlerna to jsem se ptal bývalého kolegy z Vodafone prodejny a prý rychlost, která je v ČR je stejný i v zahraničí, pokud si zákazník nepustí zrychlení na maximum a řešilo se to i zde https://www.techforum.cz/topic/61727-rychlost-mobilního-internetu-v-eu-tarif-5g-basic/#comment-460103 Edited March 7 by kautskym 2 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 7 Share Posted March 7 Tak to je na ho*no (lejno) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaleia98 Posted March 7 Author Share Posted March 7 před 3 hodinami, Azaleia98 napsal: Já měla dva účty. K jednomu jsem se nedostala a nějak se to vše zamotalo. Možná proto to zmatení. Každopádně od T-Mobile mám kód k převodu čísla. Tarif si vezmu od Vodafone. Jen dotaz, jak to funguje se SIM? Nejsem doma, přijde to normálně do schránky? Díky za odpověď Ví někdo prosím ? Quote 4G LTE Data limit Klasik Xiaomi Čáslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Daviddvbc Posted March 7 Solution Share Posted March 7 Pokud vím, tak vám to příjde jako obálka, ale službou "balík do ruky", takže musíte být doma, nebo si samozřejmě vyzvednout na poště. 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts