Ivo2003 Posted February 27 Share Posted February 27 Čtvrtý operátor není a nebude. Jak by se tady uživil? Vstup Oskara v roce 2000 byl ještě reálný, ale dnes, kdy je v ČR více sim karet než obyvatel - nový operátor by měl minimum zákazníků a miliardové investice, do toho nepůjde nikdo. I kdyby nasadil velmi nízké ceny, tak nové zákazníky nezíská, protože konkurence ty ceny automaticky dorovná. Před 10 lety o2 velmi výrazně snížil ceny - v podstatě na zlomek původních cen, a na počtu zákazníků se jim to neprojevilo nijak. 1 Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_6428 Posted February 27 Share Posted February 27 Jak jsem psal... Ja jsem si custom tarif dojednal. Takze nevidim duvod psat ty osocujici nesmysly. Ale bylo to pred x lety. Dneska bych uvital vic dat nebo nizsi cenu. Bohuzel dneska uz nejsou operatori nebo ti v kramu tak ochotni jak driv a to jsem to zkousel nekolikrat v odstupu mesicu. Zkusim jeste ale zeptat se jinde. Jinak mne nejde narozdil od jinych jen o sebe. Chci aby ty podminky byli lepsi pro vsechny. A ano kapitalismus je debilni a prichazejici digitalni stakeholder kapitalismus je jeste horsi. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts