Sparrow Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Já se připojím přes Vodafone data na Synology nějakého "hrocha" 🙂 Jsem tam správně? Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McVitas Posted October 10, 2022 Author Share Posted October 10, 2022 OK udělal jsem fotky a submitoval. Čekám na prověření. Zatím díky před 15 minutami, Sparrow napsal: Já se připojím přes Vodafone data na Synology nějakého "hrocha" 🙂 Jsem tam správně? ano to jediné funguje. Port 80. Jinačí porty, které sem nechci psát nefungují Quote Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
McVitas Posted November 7, 2022 Author Share Posted November 7, 2022 měsíc pryč a na můj požadavek stále nikdo nereaguje! Super služby, jen co je pravda! 😞 Quote Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 9, 2022 Help center Share Posted November 9, 2022 @McVitasPěkné ráno, kontaktoval jste nás prosím přes kontaktní formulář, který jsem vám poslala? Jaké je prosím číslo té zprávy? Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
McVitas Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 ano přes ten formulář. Číslo 1-283977652434. Už jsem ale včera volal na linku a nakonec jsem se dozvěděl, že na tom někdo pracuje ale zatím nic neví... Kdyby mi na tom stál nějaký můj byznys tak nevím teda... Quote Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts