Pavel m Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Love Nature HD poslední dobou dost často při rychlích změně obrazu ,uplné rozmazání obrazu .Máte někdo taky takový problém ? Quote Premium - Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station, Set-top box Premium, CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Ano taky,obraz se rozpadá, kostičkuje.Ostatnich asi 200 programů ok. Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted June 4, 2022 Author Share Posted June 4, 2022 ted jsem to zkusil na notasu ,v prohlžeči tam problém není.Obraz v pořádku.Pouze je problém někde v DVB-C. Quote Premium - Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station, Set-top box Premium, CA modul - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Mám 2 tv a problém na obou.Normalni StB Vodafone a premium StB Vodafone Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabadooo Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 (edited) Pardubice také. Opakující se rozostření - zaostření obrazu, každých cca 10 - 15 sekund. Děje se tak již déle než měsíc. (DVB-C, vlastní CAM) Edited June 4, 2022 by jabadabadooo Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet TV Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krevety Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Dnes jsem to viděl v DVB-C taky, hrůza se na to dívat 😞 1 Quote Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted June 6, 2022 Help center Share Posted June 6, 2022 Dobré ráno všem, nahlásil jsem to kolegům, aby situaci prověřili a případně zajistili nápravu. Dám sem pak vědět jak to dopadlo 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Dík Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted June 9, 2022 Help center Share Posted June 9, 2022 Hezké odpoledne, kolegové to prověřovali, ale žádné obecné potíže nenašli. Může se jednat například o nějaké rušení, proto vás prosím, pokud to rozmazávání pořád přetrvává, napište nám přes https://tam.je/forum/, abychom mohli nechat prověřit konkrétní adresy a případně na místo vyslat technik. Díky za spolupráci 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Vysílá na frekvenci 682 Mhz to je 47. kanál DVB-T2, jak to vypadá na kanálu Arena Sport 2 HD? Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts