Odesláno 21. dubna 2022 3 roky Ahoj, něak nemůžu najít přesné informace o mém tarifu. Potřebuji vidět černé na bílém, protože mám zvýhodněný tarif, a jsem vedle. Nějak to nepobírám.
Odesláno 21. dubna 2022 3 roky @Dedy Jaký mate název tarifu ?😊 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Neměla by být přesná informace o tarifu ve vyúčtování? Pokud ne, zavolejte na *77. Mám pocit, že je tam nějaká nabídka kdy vám automat řekne, kolik máte minut, co máte za tarif atd. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Centrum péče @DedyPěkné odpoledne, informace o nastavení vašeho tarifu máte v samoobsluze Můj Vodafone v sekci služby, případně nám napište přes ověřený formulář https://tam.je/forum nebo zavolejte na linku *77. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.