Odesláno 12. dubna 2022 3 roky Dobrý den, za předcházející měsíc se mi odečetla z účtu 2 x stejná částka, když jsem poprvé platbu prováděla, PC mi oznámil, že platba neproběhla a že ji musím učinit znovu.. následně jsem platbu učinila znovu a najednou mi odešly obě dvě. Jak mohu zažádat o návrat jedné částky zpět? Děkuji
Odesláno 12. dubna 2022 3 roky je zbytečný o něco žádat, ten vzniklej přeplatek se využije na platbu za další období 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod V 12. 4. 2022 v 18:59, Slamb napsal:je zbytečný o něco žádat, ten vzniklej přeplatek se využije na platbu za další období 🤔Je zbytečné žádat zpět o peníze o které jste mě bez dovolení okradli? Nebo já jsem se dobrovolně rozhodl že si chci předplatit vaše služby na měsíc dopředu? Co když ty peníze potřebuji na něco jiného? Co vám dává právo rozhodovat jak naložíte s mými penězi které jste si chybou vaší aplikace nebo chybou platební brány kterou využíváte bez dovolení odcizili? Vrácení platby by mělo být samozřejmostí a okamžité, automatické, stejně jako když my platíme vám. Kdybych se já rozhodl že vám jeden měsíc nezaplatím a zaplatím vám až ten další vše naráz, vypnete mi služby, označíte si mě za nespolehlivého, problémového, budete mi vyhrožovat, posílat emaily že jsem dlužník. Kde je možnost výběru, jestli chci platbu vrátit nebo nechat na příští vyúčtování? Kde berete tu drzost mi automaticky oznámit že bude použita na příští vyúčtování, aniž bych to dovolil? Basic Basic Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Ano, stávat by se to nemělo, ale sedí tam jen lidi. A když si zažádáš o vrácení přeplatku tak než proběhne celé kolečko tak je rychlejší to automatické použití na další platbu.No a ty si udělej limit, aby se ti mohla strhnout jen určitá maximální částka a pak se to už nestane.Dotaz na moderátora - @tomus vidím od schmalzlerfranz že tam má dva příspěvky, ale nejde mi ten druhý najít... Upraveno před 16 hodinami 16 hod uživatelem dad18 pravopis Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 16 hodinami16 hod @dad18 on sem vložil dva identické příspěvky, takže jeden jsem smazal.@schmalzlerfranz možná bych si přečetl všeobecné obchodní podmínky, třeba se tam o tom něco píše. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 14 hodinami14 hod Centrum péče @schmalzlerfranz Pěkný den, někteří zákazníci úmyslně posílají více plateb - buď si celkovou částku rozdělí, nebo si chtějí služby "předplatit". Proto je automatické nastavení takové, že jakákoliv platba nám dorazí, zůstává na vašem "plátci" a použijeme ji postupně na platbu vystavených Vyúčtování. Kdykoliv nás však můžete požádat o vrácení přeplatku, což probíhá nejpozději do 30 dnů (podle způsobu vrácení to může být rychleji, jde o max. lhůtu). Tato informace je v ceníku na poslední straně. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 13 hodinami13 hod a vzhledem k tomu, že se platba může vrátit klidně až za 30 dnů, tak je blbost to jakkoliv hrotit, pokud proběhla jenom dvakrát 🤭okradli mě, pomóóóóć 😱😂 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.