Mambo Posted Saturday at 03:45 PM Share Posted Saturday at 03:45 PM Zdravím, Mám podobný problém mám tarif se 4 čísly. A na jednom z nich bylo asi během 5 dní vyčerpán limit. Což se nikdy nestalo vždycky všechno fungovalo jak mělo. A taky tam hrálo velké číslo GB instagram. Nevím co se změnilo ale do teď všechno fungovalo normálně. Na všechny čísla by se mi mělo podle operátora stahovat social a chat pass. A ne žádné jiné aktualizace a stahování app neproběhlo pomocí mobilních dat. Quote - Jiná služba - Nemám Nemám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted Monday at 01:17 PM Help center Share Posted Monday at 01:17 PM @MamboPěkné odpoledne, pokud jste vše ostatní ověřili, napište nám přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, abychom to mohli zkontrolovat. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts