Guest petere33 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Dobrý den, zatím jsem u Vodafonu nebyl a není mi jasné zobrazení v samoobluze. Mám neomezené volání a SMS do všech sítí, 1,5GB dat a po pár hovorech na mobilní čísla mám uvedeno příští měsíc k úhradě 212Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 (edited) Za neomezené volání a neomezené SMS + 1,5 GB dat na měsíc to není úplně špatná cena... To už bych o tom přemýšlel taky... Edited February 24, 2022 by Adolf.Shitler 1 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 24, 2022 Help center Share Posted February 24, 2022 @petere33 Hezký večer, v této částce je započítaný i měsíční poplatek za službu. Neznamená to, že byste platil jednotlivé hovory 🙂 Předpokládám, že jde o první zúčtovací období, které nebude celé, proto částka neodpovídá běžné (celé) výši jednoho měsíčního poplatku za tarif. Ondra Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts