Guest Kamila Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Dobrý den, mám tarif - Tarif na míru - 500 minut do všech sítí, neomezené sms - platím 500 Kč +-, nicméně za leden mi přišlo vyúčtování na 1600 Kč...Za těch 500 minut do všech sítí platím 99,75 Kč a pak v používání služeb (síť vodafone, ostatní sítě) to mám v nulových hodnotách a nyní za leden mi tam vyskočilo právě skoro 1000 Kč... Samozřejmě se zatím nemůžu dovolat na zákaznickou linku. Děkuji za rady. Kamila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Dobrý den, tady asi bohužel neporadíme. Zkuste se dovolat. 1 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 24, 2022 Help center Share Posted February 24, 2022 @Kamila Pěkný den, Kamilo, konkrétní informace o účtovaných službách najdete v PDF Vyúčtování, měla jste možnost si ho prohlédnout? Mohlo by to vše objasňovat... Kdybyste tam odpověď nenašla, tak nám buď zkuste zavolat na *77, kdyby se vám to nedařilo, můžete nám dotaz poslat také přes https://tam.je/forum. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts