Odesláno 20. února 2022 4 roky Řešení Tuší někdo, proč při provedení M-platby, se mi vždy v posledním kroku objeví, že platba zamitnuta. Přitom na stránce pro platbu (Vodafone) zadám tel. číslo, přijde mi do SMS ověřující kód, zadám ho (opravdu správně), kreditů mám dostatek a pritom je olatba zamítnuta. V nastavení služeb, nemám zablokovaný žádné placené služby ani prémiové sms, prostě nic s čím by mohla vznikat kolize. Tuší někdo proč mi to tak zlobí? Odpovídám si sám, v podmínkách Oskarty je doslova napsáno, že je M-platba blokována.
Odesláno 20. února 2022 4 roky Dobrý den, v samoobsluze moje Oskara je možnost si M-Platby odblokovat a používat bez omezení Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 20. února 2022 4 roky Hlavně Oskarta nespadá přímo pod Vodafone, Oskarta je virtuální operátor, kterého sice vlastní Vodafone, ale má vlastní technickou podporu (bohužel placenou), vlastní web pro správu služeb, atd. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 21. února 2022 4 roky @tomus Je to vlastně něco, jako o2 Family. Cable+ 250 - - Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.