Zlaťák Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Já vím, právě tady dole jsem si o změnu požádal. Ale pak tu najednou píše zaměstnanec Vodafonu, že takhle to nejde. 1 Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 @Zlaťák takhle jsem ti udělal u sebe i u svých známých a teď nynější kolegyně která také měla UPC a vše se ji převedli pod jednoho plátce do 48 hodin Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Tak jedna smlouva byla převedena za necelou půlhodinu. Plátce vidím v samoobsluze pořád dva, i když v samoobsluze v mých požadavcích vidím, že už je vyřešeno. Na druhé smlouvě přišla sms o zahájení převodu dnes ráno v 9:30 a pořád se asi převádí, protože jiná sms už nedorazila. Trvalo to někomu taky tak dlouho? 1 Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 @Zlaťákten druhý plátce se z neaktivní do 6 měsíců. Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 No já u toho "zrušeného" pořád vidím "příští měsíc budete platit". To by asi už být nemělo, ne? Ani mi nepřišla žádná potvrzující sms o vyřízení požadavku (co obvykle chodí). Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 převod z jednoho plátce na druhý je možná až po vystavení první faktury po převodu z exUPC do Vodafone Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted May 16, 2022 Help center Share Posted May 16, 2022 @ZlaťákPěkné odpoledne, omlouvám se za předchozí zprávu 😞 Pro změnu můžete využít formuláře, jak uvedl @kautskym. Jestli si nejste jistý, kontaktujte nás raději přes https://tam.je/forum nebo a lince *77, změnu s vámi provedeme. Pokud se jedná o převedené služby exUPC, tak bude možné sloučení plátců provést až po přenesení platebních informací z původního systému, nejde to tedy obratem po převedení, ale třeba až po pár týdnech. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Tak u druhé smlouvy jsem se dostal do stavu, kdy po převodu je účet na jméno a adresu mojí matky, moje rodné číslo, můj telefon,... Když jsem se pokusil změnit přihlašování na přihlašování mailem, tak jsem se dostal do stavu, kdy jsem potvrdil potvrzovací email, který mě hodil na přihlašovací stránku. Tam jsem opakovaně zadal správný email i heslo a výsledek byl, že "špatná kombinace, účet byl zablokován". Už to zkouším několik hodin a pořád se nemůžu přihlásit. Dal jsem obnovit zapomenuté heslo, dozvěděl jsem se několikrát, že mi "na email přišel odkaz pro ověření", ale v emailu je pořád prázdno. To je fakt za trest. 1 Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted May 17, 2022 Help center Share Posted May 17, 2022 @ZlaťákPěkné odpoledne, zavoláme vám, jen nás prosím kontaktujte přes https://m.me/vodafonecz, pokud máte účet na Facebooku, je to v tuhle chvíli nejrychlejší. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 @Veronika - Vodafone Už jsem se dovolal. Operátor mi resetoval a znovu poslal heslo přes sms. Jen teda nefunguje s přihlášením přes mail, ale zase jen s číslem plátce. No předělat to na přihlašování přes mail už se raději pokoušet nebudu. 1 Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts