Odesláno včera v 18:411 den Ale no tak, každému se líbí něco jiného. A hlavně to se netýká VF, ten to přetáčení zarazil už dávno, takže pro nás se nic nezmění. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 18:441 den ted se už oprvadu ta Prima + Premium vyplatí Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 18:461 den Na primáckým hbbtv ty reklamy (cca. 1 - 2 min.) jdou vydržet. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Odesláno včera v 18:481 den ať to vysílání v síti iptv poskytovatelů klidně zrušej úplně, žádná škoda to nebude a lidi můžou používat přímo jejich aplikaci, kdo teda o to jejich vysílání stojí 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno včera v 18:511 den @kautskym a ostatní, můžete mi prosím vysvětlit co se pro zákazníky VF změní? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 19:151 den @dad18 dávám jsem jen informaci, jestli Vás to pobuřuje tak se omlouvám, ale jsou ty někdy větší 💩💩💩, se kterými VF nemá nic společného Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 19:261 den @kautskym Jsme na foru Vodafone, objevilo se tu info o Primě kterou mám naladěnou a i za ní platím, tak se ptám co se pro zákazníky od 1.2 změní.Odpovím si sám - nic.Tak mi nějak uniká smysl toho příspěvku.Nejde o pobouření, jen mě zajímalo jestli ti co mají ca modul nebo aplikaci to mají jinak než ti co mají boxy. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 19:491 den před 2 hodinami, kautskym napsal:https://www.mediaguru.cz/prima-zprisni-pretaceni-reklam-divak-uz-ho-neobejdeU Vodafone je přetáčení vpřed u zpětného zhlédnutí na kanálech Prima zablokované úplně, takže se pravděpodobně nic nezmění ani po 1. únoru, nicméně i tak pořád existují nějaké omezené možnosti jak reklamu obejít, tak doufejme že ty zůstanou beze změny, radši je tady nebudu vypisovat veřejně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 20:081 den @tomus Vracíme se v čase? Tuhle debatu jsme mi dva spolu vedli už v létě a jediná možnost jak přetáčet reklamy byla si ten program nahrát a tam to přetáčet jde. Nebo si objevil i jiný způsob? Klidně se pochlub, od zítřka to už asi fungovat nebude.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.