Wilbur Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Zdravím. Na kanále Chuck TV UHD mám na tv LG uprostřed obrazu asi 1cm silný svislý pruh. Je i na zmenšeným obraze v tv průvodci, taže předpokládám, že obrazovkou to není. Na kanále CHuck TV v HD rozlišení nic takovýho není. Nemá někdo stejnou zkušenost? Při přehrávání UHD filmů taky žádnej problém.Používám CL modul do tv. Díky za reakce. Quote Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolík Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Já mám pruh taky.Vina je u Vodafone. Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 ted vyskoušeno na LG televizi obraz v pořádku . Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludekUPC Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Také mám tenký hnědý pruh na LG. Jinak mám program Vodafone 100 bez českého zvuku. Quote Super 500 Mb/s - Komfort modem Compal + CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Toho VF 100 jsem si všiml včera večer. CZ stopa mlčí, anglická jede. Přitom samostatný program má normální CZ zvuk. Koukám, že VF má v tom nějaký hokej. V TV na kanalu VF100 běží National Geographics HD, kde ale nejde ten CZ zvuk. V Horizon GO na VF100 ale jede FilmBox Premium HD, ale s EPG z Nat. Geo. 😉 Quote - - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallibob Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Také pruh uprostřed TV. Tv Sony 65 XH9505 sledování conax kartu v Tv Quote Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 U mně sice bez pruhu, ale již delší dobu koktající zvuk! Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet 2x CA modul, Vodafone Station 3.1 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
valiceko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Dobrý den, mám novou 4K TV Sony XR-50X93J s CA modulem (ještě za dob UPC zakoupen od firmy Lica). Všechny SD i HD kanály TV zobrazuje korektně, ale pokud přepnu na Chuck TV UHD, tak po chvíli točení kolečka vidím jen černou obrazovku. TV však podporuje příjem ve 4K rozlišení, tuner DVB-C má, podporu HEVC také. Máte stejný problém s příjmem tohoto kanálu prostřednictvím TV tuneru DVB-C s CA modulem? Děkuji. Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort Modem Compal CH7465VF, vlastní CA modul Příbram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted August 9, 2022 Help center Share Posted August 9, 2022 @valiceko Hezké ráno, provozovatel kanálu Chuck TV dočasně vypnul jeho 4K verzi. V tuto chvíli situaci řešíme a jednáme o dalším postupu. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Chuck 4K nikomu scházet nebude . 1 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts