September 16, 20214 yr Zdravím, Už měsíc mám na telefonu špatně nastavený čas takže i časy zmeškaných volání mám blbě, je vše o 2 hodiny posunuto. Změnit to v telefonu nemá smysl, vše se zase nastaví na čas z Vodafone při dalším příchozím hovoru z CLIP informace. U UPC to vždy bylo pár dní po změně času, u Vodafone už více než měsíc, zřejmě noví technici nepovažuji za podstatné mít na ústředně přesný čas. Start - Základní Compal CH7465 Opava
September 16, 20214 yr Zdravím, na telefonu, jakože u pevné linky? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
September 16, 20214 yr Author Zapomněl jsem napsat, že to je pevná linka. Většina DECT telefonů si nastavuje svůj čas z CLIP informace, co se přenáší po prvém zazvonění, tato informace obsahuje čas, telefonní číslo volajícího atd. Start - Základní Compal CH7465 Opava
February 12, 20224 yr Author Opět asi dva měsíce špatný čas v CLIP posunut o dvě hodiny. Mohl by se k tomu vyjádřit samotný Vodafone proč to tak je? Start - Základní Compal CH7465 Opava