June 16, 20214 yr Tak v pátek asi hoďku výpadek, včera taky a dneska tak tři (nebyl jsem doma když se to rozjelo). Tak to už trochu přehání ne?
June 16, 20214 yr U mě zase půlka neděle, v modemu hodnota na uploadu 16qam místo 64qam a už bylo jasné, že je konektivita v háji. Asi se člověk zrovna trefil do těch negarantovaných cca 5% nebo kolik to je. - - - - -
June 16, 20214 yr Kouknout do moje UPC, zda tam není nějaká informace o plánovaném výpadku, nebo údržbě sítě a jinak kontaktovat technickou podporu, může se klidně jednat o nějakou technickou závadu, třeba rušení signálu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 16, 20214 yr Jo, ale vzhledem k tomu, že VF přizná barvu, až už je úplně nejhůř, tak jsem to přestal řešit, škoda času i na telefonování. Přehodím na T-Mobile 20/20 a jedu dál. Už tady byl Netbox s požadavkem na souhlas s umístěním sítě elektronických komunikací, pár set metrů odtud již kope, tak snad brzy dorazí i na Starák a bude záložní konektivita (byť je akorát otázkou, který ISP zůstane nakonec hlavní, a který ten záložní...). - - - - -
July 15, 20214 yr https://brnensky.denik.cz/zpravy_region/vypadek-internetu-v-brne-pry-kratkodoby-problem-lide-vsak-nesouhlasi-20210715.html Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
July 15, 20214 yr Odpoledne jsem si všiml, že byly krátké výpadky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 15, 20214 yr V 16. 6. 2021 v 15:53, Adolf.Shitler napsal: Jo, ale vzhledem k tomu, že VF přizná barvu, až už je úplně nejhůř, tak jsem to přestal řešit, škoda času i na telefonování. Přehodím na T-Mobile 20/20 a jedu dál. Už tady byl Netbox s požadavkem na souhlas s umístěním sítě elektronických komunikací, pár set metrů odtud již kope, tak snad brzy dorazí i na Starák a bude záložní konektivita (byť je akorát otázkou, který ISP zůstane nakonec hlavní, a který ten záložní...). Renneská tr. Už má 2 roky pokrytí. Jinak u nás začali stavět tak 3 roky po souhlasu a další rok, než to zprovoznili 🙂 Edited July 15, 20214 yr by warman