Odesláno 20. března 2021 4 roky On je to hybridní box. Pokud máš kabel od exUPC, funguje jako DVBC STB, pokud kabel nemáš, je to IPTV STB .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2021 4 roky Jak uz jsem psal driv v tomto vlaknu - dovedu si velmi zive predstavit, ze uzivatelum (zvlaste takovym, kteri veci nerozumi) je v ramci vnucovani vselijakych "uzasnych" featur jako zpetne zhlednuti, videoteka a podobne ptakoviny, box zprovoznen rovnou v rezimu IPTV, aniz by se jich nekdo ptal, nebo se jim snazil vysvetlit rozdil a nechal je rozhodnout. Takze dokud tady nebude nejaky fundovany nazor od cloveka, ktery ma dostatecne technicke znalosti a udela nejakou rozumnou recenzi, beru dosavadni nazory s velkou rezervou.
Odesláno 20. března 2021 4 roky Ten STB musí být vždy přpojen k internetu, jinak nefunguje ani jako DVBC STB Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2021 4 roky Tak tim hur zrejme naprosty laik rozpozna, jakou TV vlastne sleduje, ne? Nevim, nevidel jsem ho, tak netusim, jestli to nekde v menu, v OSD, apod. je jasne videt... nebo jestli je to v ramci co nejjednodussiho rozhrani a ovladani (aby se v tom chudak bezny Pepa neztratil a nepripadal si jako blbec) nerozpoznatelne.
Odesláno 20. března 2021 4 roky před 1 hodinou, Standa napsal: Ten STB musí být vždy přpojen k internetu, jinak nefunguje ani jako DVBC STB mas to overeno ??? to by byl opravdu pruser, protoze znam spustu lidi , kteri nemaji u tv internet a na filmoteku kaslou Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 20. března 2021 4 roky Ano mám to ověřené,co jsem slyšel, tak ti co chtějí jen TV tak jim zůstane KAON bez možnosti připojení k internetu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. března 2021 4 roky Dnes jsem vyzkoušel a internetový kabel jsem vypojil a TV funguje stále. Jen vypadnou online služby, takže moc nerozumím komunikaci viz výše. Já box mám a mám to vyzkoušené. Dále jak jsem již psal, tak box má i WiFi a není potřeba tahat kabel. Zatím testují 3 den a žádný problém jsem nezaznamenal a jsem spokojen. Ono se vlastně nic neubralo oproti předcházejícímu setoboxu. Spíš má funkce vylepšeny. Zpětné přehrání o dost rychlejší a téměř okamžitě i start setoboxu.
Odesláno 21. března 2021 4 roky kdyz nad tim premyslim, tak by to melo fung. i bez internetu, maji v nabidce i pouze TV a co daji starsim lidem , kteri nemaji internet ?? Preci nebubou platit pronajem boxu a jeste modemu ?? Upraveno 21. března 2021 4 roky uživatelem kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 21. března 2021 4 roky Tak zkuste ten STB resetovat nebo udělat "továtko" bez připojeného internetu ...A nabídka TV bez internetu neznamená, źe nebudeš mít k dispozici nelineárni sluźby Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. března 2021 4 roky před 4 hodinami, behstrom napsal: chci se zeptat až budou vyměny mediaboxu na nové boxy ty podminky a cena mi zustavají co jsem objednal ještě s UPC co myslite? Ano, vše zůstává za původní ceny. Měsíc před převodem dostanete e-mail, kde budou instrukce a také jsou zasílány SMS zprávy o průběhu migrace. Musím uznat, že to Vodafone komunikuje výborně a veškeré informace jsem dostal včas a to buď e-mailem nebo textovou zprávou. Dokonce hned další den po instalaci jsem dostal SMS, zda je vše v pořádku.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.