Odesláno 10. ledna 2021 4 roky Ahoj, Předevčírem mi vyměnili settopbox a od té doby nefunguje Horizon.tv. Na android je náhrada Vodafone tv. Je nějaká alternativa pro windows? Docela jsem to využíval.
Odesláno 10. ledna 2021 4 roky Bohužel Vodafone TV verzi pro PC zatím nemá. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. ledna 2021 4 roky Plánuje se náhrada na Windows i Linux? Horizon TV v prohlížeči funguje na obou systémech bez problémů a využívám jej teméř denně.
Odesláno 11. ledna 2021 4 roky @Pokomi Plánuje, snad tu brzy bude (do pár týdnů). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. ledna 2021 4 roky Slibem nezarmoutíš, a ještě mohl napsat "některý týden po neděli" Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 24. března 2021 4 roky Nechci prudit, ale před týdnem jsem byl převeden z UPC pod Vodafone TV a musím konstatovat neskutečný krok (spíš skok) zpět. To co bylo běžné, sledování TV na PC přes Horizon, streamování do TV přes Chromecast, již nelze, ačkoliv je o toto ze strany nás zákazníků poptávka (jak je vidět nejen v tomto fóru, ale třeba i v hodnocení app Vodafone TV na Google Play). Lze očekávat v nějakém krátkém horizontu zlepšení (pokud vůbec), např. streamování přes Chromecast. Abych věděl, zdali mám vyčkat anebo se podívat u konkurence, která naštěstí je. Z doslechu vím, že spoustě lidí tyto možnosti chybí a při migraci k Vodafone TV službu ukončili a přešli jinam.
Odesláno 24. března 2021 4 roky Těchto dnech proběhl update aplikace Vodafone TV, zkus jestli už třeba Chromecast nebude fungovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. března 2021 4 roky S dovolenim se zeptam zde. Resim ted s UPC jednu vec, mam internet + TV a rad bych zrusil pronajem Kaonu ale chtel bych stale mit Horizon GO + internet. Dle operatora z call centra to nejde, a predali pozadavek dal. Radeji se chci ale zeptat i zde, jestli je to mozne nebo ne. Projizdel jsem i kompletni cenik a z toho moc moudry teda nejsem. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 26. března 2021 4 roky Nechápu proč by to nešlo, má to tak asi většina těch, kteří mají své CA moduly. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 26. března 2021 4 roky Pokud nechceš platit za pronájem zařízení, tak se koukni po bazarech a kup nějaké použité (prokazatelně odprodané!), Ideálně nějaký CA modul, pokud bude za rozumnou cenu a strč ho třeba do skříně a koukej na Horizon Go. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.