June 15, 200620 yr Zdravím, všechny ve foru. Blíží se konec června tak bych se rád zeptal informovaných, jak je to s upgrade síte v Brně, a jestli je takováto "kvalita" připojení pro Turbo 3M běžná i u ostatních měření www.testyourvoip.com - upload (odemě do Víidně) Round-Trip Latency 157 ms Packet Discards 4.8% Packet Loss 0.4% Loss Periods Min: 10 ms Avg: 30 ms Max: 60 ms Burst Loss Jitter Min: 0 ms Avg: 8 ms Max: 144 ms Signaling Quality Post-Dial Delay 63 ms Call Setup Time 78 ms Media Delay 172 ms asi 2-3 týdny pozoruji že se stále zhoršuje jitter na uploadu. Jeden z mých VoIP operátorů mi už nefunguje, druhý s bídou ještě jede. Download je OK. Co mi poradíte ?
June 15, 200620 yr Tak ja jsem taky z Brna mam T3M , provozuji VoIP na SPA2100 s Voxem a Havlem od ledna tohoto roku a problemy s uploadem ani s nicim jiny jsem nepozoroval. Proste telefonuju s G711 a kvalita hovoru je OK Edit: Ted jsem si vsiml ze jste ten dotaz dal i na konkurencni forum , ja jsem ze stare lisne , zkusim jak prijdu domu (asi az zitra) udelat ten test taky a pastnu ho sem at vidite hodnoty u me Ludek
June 16, 200620 yr Edit:Ted jsem si vsiml ze jste ten dotaz dal i na konkurencni forum , ja jsem ze stare lisne , zkusim jak prijdu domu (asi az zitra) udelat ten test taky a pastnu ho sem at vidite hodnoty u me Ludek Díky za ochotu. Pokusím se připojení reklamovat. Uvidíme.
June 17, 200620 yr Tak tady jsou me hodnoty na uploadu na Viennu Skoro bych rekl ze jsou stejne , ne li horsi nez vase ,a el ja s tim normalne telefonuji , jak uz pisu vyse s Voxem i Havlem G711 a bez problemu Tak nevim..... Round-Trip Latency 128 ms Packet Discards 4.0% Packet Loss 0.5% Loss Periods Min: 20 ms Avg: 40 ms Max: 100 ms Burst Loss Jitter Min: 0 ms Avg: 9 ms Max: 116 ms