Odesláno 2. října 2017 7 let pred nekolika dny jsem akutalizovala hledani novych programu ... nyni mi program Nova, ani Prima nejde najít, nevíte jak na to ? dekuji
Odesláno 3. října 2017 7 let Nejprve nam rekni na cem to ladis ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2017 7 let Osobně mám také problémy s programy Nova a Prima v HD. Hodně obraz kostičkuje nebo TV hlásí, že není žádný signál, přičemž ostatní programy jsou OK i programy HBO v HD. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 3. října 2017 7 let Že by rušení od LTE? Bohužel musím zkonstatovat, že mi výměna kabelu pomohla, ale maximální délka kabelu 5m a ještě za 500,- je fakt důvod k zamyšlení, zda-li nepřejít na IP stream, když ten koax je tak rušený. S LTE to bude jen horší, bude se zahušťovat a i lepší kabely prostě nestačí. Ještě budu zkoušet metrážní kabel s masivním stíněním k další TV, kde to zlobí a je to 20m. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.