Odesláno 27. srpna 2017 9 let Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdy hodlá spustit službu HORIZON GO ze zahraniční tedy z EU, dle rohodnutí Evropské komise, kdy operátoři mají povinnost poskytovat služby zákazníkům i za hranicemi domovské země, když se nacházejí v EU. Kdy tuto službu spustí UPC? Upraveno 27. srpna 2017 9 let uživatelem pol241 - - ALLinONE CA modul Frýdek
Odesláno 27. srpna 2017 9 let Pravděpodobně nedlouho poté, co tento zákon vejde v platnost. Pokud vím, teprve se připravuje. Nebo už snad byl schválen a má konkrétní datum? Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 27. srpna 2017 9 let Autor před 2 minutami, Jack_6428 napsal: Pravděpodobně nedlouho poté, co tento zákon vejde v platnost. Pokud vím, teprve se připravuje. Nebo už snad byl schválen a má konkrétní datum? Nenašel, ale zákon nemusí vejít v platnost, UPC může udělat vztřícný krok dříve - - ALLinONE CA modul Frýdek
Odesláno 27. srpna 2017 9 let před 36 minutami, pol241 napsal: Nenašel, ale zákon nemusí vejít v platnost, UPC může udělat vztřícný krok dříve Tak on nebyl problém u providerů. Pro UPC to nepředstavuje žádný náklad, když někdo využívá jejich služby v zahraničí. Takže kdyby to bylo na nich, tak by to vůbec neblokovali. Problém spíš byl u televizních stanic a filmových studií. Takže bych nepředpokládal, že to bude dřív než to umožní zákon.
Odesláno 27. srpna 2017 9 let Jj, jde hlavně o vysílatele a jejich práva na obsah. Teoreticky by to ale u některých stanic neměl být problém. Ono by bohatě stačilo, kdyby mimo ČR fungovaly alespoň některé. Netřeba všechny hned. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 28. srpna 2017 9 let Ono se asi ani neni na co tesit. Az to pusti v zahranici, tak pravdepodobne dojde k velkemu omezeni kanalu. A to i v ČR. Ja mam koupenej mikrotik s wifi za 400, v nem vpn a navic dyndns a nic neresim. 20/20 zvlada v pohode (vic to nepujde kvuli tomu, ze mam upload 20mbits). Upraveno 28. srpna 2017 9 let uživatelem warman
Odesláno 28. srpna 2017 9 let http://www.europarl.europa.eu/news/cs/press-room/20170509IPR73935/mene-omezeni-pri-sledovani-online-filmu-v-zahranici http://www.europarl.europa.eu/news/cs/headlines/economy/20170515STO74834/on-line-pristup-k-videim-nebo-hudbe-bez-hranic 18.5.2017 nařízení schválil Evropský parlament, ve stejném znění jej musí schálit Rada (ministrů) EU a pak mají členské státy 9 měsíců na přijetí příslušných opatření. Odhadovaný termín je polovina roku 2018, takže zatím je brzy. Schválené texty zde: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?language=CS&type=TA&reference=20170518&secondRef=TOC Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Hradec Králové
Odesláno 4. září 2017 9 let Autor Zdravím, tak jsem se vrátil z dovolené ze zahraničí a velmi mne překvapilo, že jsem mohl sledovat programy HORIZON GO i ze zahraničí, aniž bych něco nastavoval. Plná nabídka, bez omezení . Zkrátka super. - - ALLinONE CA modul Frýdek
Odesláno 4. září 2017 9 let Cez miestnu WiFi alebo mobilne datove pripojenie v roamingu? Ak to druhe, tak si mal cesky IP rozsah a nebol dovod, aby horizon nefungoval.. silne pochybujem, ze horizon zo zahranicnej IP funguje. Cable+ 1000 - Základní - Bratislava
Odesláno 4. září 2017 9 let Autor před 48 minutami, quadra2030 napsal: Cez miestnu WiFi alebo mobilne datove pripojenie v roamingu? Ak to druhe, tak si mal cesky IP rozsah a nebol dovod, aby horizon nefungoval.. silne pochybujem, ze horizon zo zahranicnej IP funguje. Přes místní WIFI na Slovensku a SIM kartu v tabletu mám také slovenskou, data jsou na SK o dost levnější. Také jsem tomu nechtěl věřit a televize krásně běžela. Neměl jsem odvahu psát v době dovolené, aby to náhodou nestopli. - - ALLinONE CA modul Frýdek
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.