Odesláno 5. září 2017 7 let Podle mě je to kvůli firem, aby aspoň nějakou výhodu měli pro business zákazníky viditelnou na papíře.
Odesláno 5. září 2017 7 let to je možný, ale tak měli dát firmám o něco vyšší rychlosti, tohle je hnus, všechny palce pro upc dolu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 5. září 2017 7 let Oznámené novinky a plány: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/kabelovy-operator-upc-predstavil-novou-identitu-nabidne-internet-s-rychlosti-500-mbps--1752596
Odesláno 5. září 2017 7 let Aha, takze vlastne pro normalniho uzivatele nic... 500 mb nepotrebuju, jmeno tarifu a firemni identita je mi sumak a netflix fe fazi slibu, takze tak za 2-3 roky mozna...
Odesláno 5. září 2017 7 let Jono, neustále se říkalo, jak se na podzim dočkáme řady programů a změn a vypadá to, že nic zásadního se v programové nabídce nezmění. Přeci jen, pořád je UPC komereční firmy a nedá se očekávat, že jen tak z fleku nahází 10 nových programů za stejnou cenu. Ale asi je zbytečně neustále něco očekávat, už teď je programová nabídka UPC na dobré úrovni a brzy se dočkáme dalších skvělé stanice Cartoon network a WAR též není k zahození. A já jsem i hodně rád za to, že zachovali můj oblíbený kanál CBS reality.
Odesláno 5. září 2017 7 let To asi nemelo ani cenu delat tu konferenci.... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 5. září 2017 7 let https://www.lupa.cz/aktuality/upc-pridava-rychlost-500-mbit-s-meni-logo-a-chce-byt-hrave/ CC HD a CN HD dobry, zrychleni jen pro nejvyssi tarif , navic skudli s uploadem, nove logo nikoho nezajima = celkove zklamani a nic, co bychom nevedeli uz predtim... Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 5. září 2017 7 let Hmm, takže vlastně oznámili jedno velké nic, to si zasloužilo maximálně prostor někde v rubrice Krátké zprávy, ne tiskovou konferenci s generálním ředitelem. Edit: koukám, že než jsem to dopsal, tak mě předběhli tři další s v podstatě totožným názorem Upraveno 5. září 2017 7 let uživatelem marena 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.