Posted April 20, 20178 yr Tak tohle je docela smutná zpráva, vypadá to, že časem přijdeme i o slovenské veřejnoprávní stanice Jednotku a Dvojku http://www.zive.sk/clanok/124513/rtvs-j ... sa-z-ceska Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
April 20, 20178 yr Třeba se to vyřeší formou slovenského balíčku Když bude německej, proč ne... Oni by na tom vydělali, takže by mě to nepřekvapilo. Ale upřímně, kromě 1/2 není fakt o co stát. Markíza, JOJ a jejich klony jsou už dlouho kopiema těch našich v horším vydání. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
April 20, 20178 yr Stejně UPC Česká republika nemá absolutní zájem to překlopit HD. Než to neustále šířit v SD, tak to raději vůbec. Hlavně že na místo RTVS mají přednost s překlápěním do HD zahraniční zpravodajské stanice v angličtině a podobně.
April 21, 20178 yr V SD je to z důvodu přeshraničního příjmu, nebo ne? V HD terestriálně asi nevysílají. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
April 21, 20178 yr V SD je to z důvodu přeshraničního příjmu, nebo ne? V HD terestriálně asi nevysílají. Nekecej capiny, jako Čech z Čech nemůžeš vědět když reálně nepřijímáš slovenské DVB-T. Jsem Moravák z Moravy a přijímám Jednotku s Dvojkou v HD z DVB-T ke kabelovce, když je české UPC tak neschopné to zařadit v HD a nemá evidentně ani zájem. Naposledy asi v koncem ledna mě odepsali to, že nemají na to technickou kapacitu a volné místo. Na opačné straně má slovenské UPC má úplně všechny stanice České televize kromě ČT sport v HD kvalitě. Kdyby mělo UPC Česká republika opravdu zájem, tak to dávno maji zrovna tak jak ČT1 s ČT2 v HD UPC Slovenska a ihned po spuštění ČT24 s ČT D/Art v HD ze strany České televize i tyto stanice spuštěny ze strany UPC SK ihned v HD kvalitě.