Odesláno 20. dubna 2017 8 let Tak tohle je docela smutná zpráva, vypadá to, že časem přijdeme i o slovenské veřejnoprávní stanice Jednotku a Dvojku http://www.zive.sk/clanok/124513/rtvs-j ... sa-z-ceska Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 20. dubna 2017 8 let Třeba se to vyřeší formou slovenského balíčku Když bude německej, proč ne... Oni by na tom vydělali, takže by mě to nepřekvapilo. Ale upřímně, kromě 1/2 není fakt o co stát. Markíza, JOJ a jejich klony jsou už dlouho kopiema těch našich v horším vydání. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 20. dubna 2017 8 let Stejně UPC Česká republika nemá absolutní zájem to překlopit HD. Než to neustále šířit v SD, tak to raději vůbec. Hlavně že na místo RTVS mají přednost s překlápěním do HD zahraniční zpravodajské stanice v angličtině a podobně.
Odesláno 21. dubna 2017 8 let V SD je to z důvodu přeshraničního příjmu, nebo ne? V HD terestriálně asi nevysílají. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 21. dubna 2017 8 let V SD je to z důvodu přeshraničního příjmu, nebo ne? V HD terestriálně asi nevysílají. Nekecej capiny, jako Čech z Čech nemůžeš vědět když reálně nepřijímáš slovenské DVB-T. Jsem Moravák z Moravy a přijímám Jednotku s Dvojkou v HD z DVB-T ke kabelovce, když je české UPC tak neschopné to zařadit v HD a nemá evidentně ani zájem. Naposledy asi v koncem ledna mě odepsali to, že nemají na to technickou kapacitu a volné místo. Na opačné straně má slovenské UPC má úplně všechny stanice České televize kromě ČT sport v HD kvalitě. Kdyby mělo UPC Česká republika opravdu zájem, tak to dávno maji zrovna tak jak ČT1 s ČT2 v HD UPC Slovenska a ihned po spuštění ČT24 s ČT D/Art v HD ze strany České televize i tyto stanice spuštěny ze strany UPC SK ihned v HD kvalitě.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.