April 6, 20179 yr Ahojte, Tak mi prisiel modem od UPC. Uz len toho nezbednika zapojit! UPC pripojku by mal byt mat aj podla UPC - ale nikdy som takuto pripojku nevidel. Bol som uz vo vselijakych bytoch (na navsteve s rodicmi a tak), ale obzriet si pripojku ma nikdy nenapadlo. Pripajam obrazky dvoch moznych miest, ktore som identifikoval ako pravdepodobne pripojky pomocou virgule. UPC mi pribalila vsakovake kable, medzi nimi aj koaxial - predpokladam, ze prave ten mam niekam zapojit. Ale tie trciace kabliky nevyzeraju, ze by boli k niecomu dobre Vie niekto, prosim, pomoct? Dakujem velmi pekne!!! ----- Janko (14r.)
April 6, 20179 yr Zavolejte na UPC, že zásuvku v bytě nemáte prostě. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
April 6, 20179 yr Ste super, ze ste tak rychlo odpovedali! Asi poviem mamke, nech tam brkne teda. A UPC teda potom pride a nainstaluje pripojku? Kolko ma to cca. bude stat z mojho vreckoveho? Dakujem!
April 6, 20179 yr Jde o to, co tam bude UPC vlastně dělat. Nějakou orientační cenu ti řeknou při objednání služeb a na zbytku se pak dohodneš s technikem na místě.
April 6, 20179 yr Yabaka, proč by to měl platit? Však prvotní instalace by podle všeho měla být zadarmo. - - ALLinONE CA modul Praha
April 7, 20179 yr To není rozhodně pravda, že je prvotní instalace vždy a všude zdarma. Navíc i kdyby byla, tak jenom po zásuvku, další rozvod je normálně zpoplatněn.