Posted March 6, 20178 yr program NETVIET ukončil vysílání v UPC 1.3.2017 .Dva dny tam nic nevysílalo , teď asi něco testují píše to kód 5 není přístup. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
March 7, 20178 yr K vyřazení Netviet a jeho sledovanosti: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... t--1705215
March 7, 20178 yr Nevím z jakých dat vychází sledovanost, ale není nad praktický postřeh z vlastního okolí. Bydlím na sídlišti, kde je spousta asijských obchůdků. Vesměs vietnamských. A z praxe vím, že všichni tam mají malou televizi, nebo PC a sledují vietnamskou TV. Na balkonech svých bytů měli a mají satelity a chytají asijské TV. Už dávno a dávno před tím, než s tím nápadem šíření vietnamské TV přišla UPC. Také, pokud mě paměť neklame, se už v té době zde ozývaly hlasy, že UPC s tím přišla pozdě a zcela zbytečně. S poukazem na to, co jsem napsal výše (což jsou vše postřehy z několikaleté praxe) Co se týče ruských TV, tak ty filmové snad možná nějaký význam mají., ovšem ty politické-zpravodajské mají naprosto stejný cíl, jako měly ty z opačné strany ve 30-tých letech (tenkrát samozřejmě rozhlas). Není v nich žádný rozdíl (ideologie, demagogie, propaganda, ....). Populisté hýkají blahem a štěstím., stejně jako jejich předchůdci zde v Sudetech v 30-tých letech. Inu, jak se říká: Kdo chce kam, pomozme mu tam. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
March 8, 20178 yr ... nedivte se, kolaborantů a zrádců tahle země vždycky hostila až příliš a za každého režimu, bude to patrně nějaká vada pevně zakotvená v národních genech ... genetika je věda doposud příliš neprobádaná. (Ostatně to srovnání se Sudetami trochu kulhá, tamější obyvatelé nepovažovali ČSR za svou zemi a měli k tomu i jisté důvody, ti dnešní se naopak ohánějí českým vlastenectvím na každém kroku a přitom vlastní zemi hanebně zrazují, zřejmě už zapomněli na ruské tanky a všechen komunistický hampejz, jenž s tím souvisel)
March 10, 20178 yr Na druhou stranu - dost dobře si pamatuji režim, který mi určoval, jakou rozhlasovou stanici smím poslouchat a jakou ne. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem