Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, mám jen takový dotaz...

využívám služby od UPC včetně jejich "horizontv hbo atd." Chtěl bych rozjet ¨HorizonTV rozjet přes VLC.

Rodiče mají jiného poskytovatelé, který má podobnou službu a to je sledovanitv - tam přes sítový proud vložím klasický http://uzivatelske.jmeno:heslo@sledovan ... c/playlist a funguje. Co je potřeba udělat¨(sehnat) aby takto fungovala i aplikace od UPC ? Děkuji za odpovědi.

PS: předpokládám, že nejspíše nějaký playlist :diky

Odesláno

Sice netuším o co přesně ti jde, ale myslím si že to je nerealizovatelné.

Uvádíš, že rodiče mají jiného poskytovatele. Ale kdo je teda poskytovatel a čeho :?: "Sledování TV" je pouze nějaká doplňková služba od nějaké brněnské firmy.

No a tím "tam přes sítový proud vložím klasicky..." jsi to dorazil :?

Já osobně jsem nikdy nikam přes "síťový proud" nic nevkládal!

Takže za mě, žádná aplikace UPC nemůže fungovat bez toho abys měl jako poskytovatele UPC :salut:

Odesláno

ach... Rodiče mají poskytovatelé služeb, který nabízí něco podobného jako u UPC HORIZONTV akorá u nich se to jmenuje sledováníTV. Když jsem ještě bydlel u rodičů, tak stačilo ve VLC přidat síťový proud s adresou "http://sledovanitv.cz/vlc/playlist" a vyskočí tabulka s přihlášením. Po přihlášení se načte playlist a dá se sledovat přímo přes VLC. Ptám se jestli jde něco podobného i u "HORIZONTV"

Odesláno

pořád nechápu co to je ten "síťový proud", to je jako proud ze zásuvky?

Odesláno

ak tam je naozaj "sitovy proud", tak to prekladal naozaj odbornik. Ide totiz o stream v sieti (network stream)

Odesláno
:D jojo offiko název je opravdu síťový proud... ale tak neřešíme tady překlad ne :D
Odesláno

Použijte oficiální aplikaci pro Win 10 nebo přihlášení přes IE se silverlight pluginem. Jinak to asi nepůjde (nikde jsem neviděl, že by to šlo).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague