Přejít na obsah

Zvýšenie pre starých klientov od apríla UPC Slovensko


Pavel m

Doporučené příspěvky

Zvýšenie pre starých klientov od apríla

UPC navýši ceny od apríla pre existujúcich zákazníkov, už ich o tom informuje. Ceny budú upravené na úroveň aktuálnych – balík Entry za 12,9 eura, Basic za 18,9 eura a Exclusive za 38,9 eura. Ceny sú vrátane prenájmu set-top-boxu.

„Všetkých zákazníkov sme o zmene k 1. aprílu 2017 informovali listom. Zmeny sú rozdielne v závislosti od ponuky a kampane, ktorú jednotliví zákazníci využívajú. Po novom je doba viazanosti pre každú službu len 12 mesiacov, začínajúc dňom účinnosti zmeny služby,“ tvrdí hovorca UPC Jaroslav Kolár.

Zástupca operátora hovorí, že niektorí zákazníci môžu po zmene získať prístup k rýchlejšiemu internetu, videotéke MyPrime s dvomi tisíckami titulov alebo mobilnej televízie Horizon Go.

Existujúci zákazníci budú môcť bez sankcií vypovedať zmluvu, ak nebudú s novými cenami súhlasiť. A to aj v tom prípade, ak majú zmluvnú viazanosť.

„Ak sa zákazník takto rozhodne, je potrebné, aby  nás informoval čo najskôr listom s vlastnoručným podpisom – najneskôr však do dátumu zmeny služby – aby sme boli schopní žiadosť včas technicky spracovať,“ dodal Kolár.

 

 

http://www.zive.sk/clanok/123359/operat ... kiza-a-joj

  • Premium
  • -
  • -, Základní, Family, Sport, Cinema
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

firma UPC si za tie roky svojich zakaznikov vycvicila, uz ani nepocitam, ktory krat mala tu drzost si firma dovolit navysovat ceny pocas zmluvnej viazanosti. Zakaznici su obycajni chudaci, zial kvoli lokalite nemaju inu moznost si zabezpecit rychly internet, tak ich UPC vyziera patricne. Vratim sa teda do minulosti 3-4 roky naspat pise sa rok 2012, 2013 cena za digital basic so zakladnym boxom 16.70eur, digital entry 8.90eur so zakladnym boxom. Teraz digital entry, v podstate to iste, vzdy to je len mini ponuka cena 12.90eur. To ze teraz je tam sluzba Horizon je sice pekne ale ten črep Kaon nech si odpustia, za ten cas sa ani neopovazili predstavit sluzbu nahravacieho Horizon boxu tak ako je to v cechach, znami set top box tu na fore. To ze sa ceny menia kvoli Markize, je zle argumentovane, Telekom ani Antik ceny nezvysuju, Antik ako vzdy 17,92eur, Telekom u viazanych zakaznikov za nezmenenu cenu. Ako sa uz davnejsie zmienoval generalny riaditel Martin Miller, radsej mat menej lepsie platiacich zakaznikov, ako viac menej platiacich zakaznikov. Tejto firme prajem aj v dalsom kole, jasne ze nie v poslednom dalsiu vlnu odlivu zakaznikov. Vela stastia, ak samozrejme mate z coho vyberat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník black13

No zjavne maju... :D

Společnost UPC evidovala k 31. prosinci 2016 celkem 670 500 uživatelů TV služeb, což představuje meziroční nárůst o 21 200 služeb. Nárůst zaznamenala i v segmentu internetových služeb, kde evidovala celkem 601 900 uživatelů, tedy o 21 900 více než před rokem.

A uz len pre objektivitu, ktoru z tvojej strany tazko cakat, vsak, treba dodat, ze napriklad balicek entry sice stoji 12,90, ale zakaznik ma v cene jeden tematicky balicek zdarma, ktory moze kazdy mesiac zmenit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zákazníci su vystavení svojvôli dodávateľa a jeho potrebám, hlavne v oblasti krytia ich ziskov. Keby som mal záujem o internet s rychlostou 150/10Mbps, mal by som ho uz dávno predplatený. Nechcem ho vzhladom na starší PC, ktorý to nezvláda. Zato mi však UPC túto službu vnucuje, čo mi spôsobí len a len problémy s mojou nie najnovšou technikou - ako dôchodca si memozem dovoliť každý druhý - tretí rok obmieňať najnovšiu technickú vybavu, ktorá zvláda "inovačné" kroky s UPC..Zároveň mi vnucujú My Prime s TV Archívom, ktorý ako sami uvádzajú " nebude mať vplyv na programovú štruktúru Vašej digitálnej televízie". Teda mi nič fakticky neponúkajú, nie som fanúšikom sledovania TV programov na mobile !!! ale zato mi zvýšia ceny, lebo možno niekomu táto inovácia UPC vyhovuje. Prečo sa na tom však mám finančne podielať aj ja mi zostáva záhadou, pan Miller. Divím sa, že Vašimi praktikami sa zatiaľ nezaoberá SOI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník black13

@sakil1

Niekto to moze nazyvat svojvola dodavatela a jeho potreby a iny jednoducho pokrok. Ked si chces kupit auto, tiez uz ho teraz nekupis napriklad bez abs, elektrickeho ovladania okien a autoradia alebo multimedialneho systemu, hoci ich mozno nepotrebujes. Preto je aj stale viac programov v HD a nekupis uz TV bez HD rozlisenia a ani napriklad prehravac VHS kaziet, ale iba DVD alebo BR prehravac. Vsetci vyrobcovia alebo dodavatelia prisposobuju svoje ponuky vacsinovemu zakaznikovi a ked nim nie si, zial mas smolu. Jednoducho ludia asi chcu archiv, videoteku a TV do mobilu alebo tabletu a stretnes sa s tym uz u kazdeho operatora. Co ma s tym spolocne SOI, netusim. Ak najdes operatora, ktory ti urobi ponuku TV sluzieb presne podla tvojich predstav (o com dost pochybujem) tak zrus zmluvu s UPC (teraz predsa mozes bez sankcii) a bez k nemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Zjavne nepochopeny príspevok,ktory poukazal na zvysenie rychlosti ci klient vôbec suhlasi a s tym suvisiace zvysenie cien avizovane zaciatkom aprila,kedze upc pristupilo na spinavu hru plebsom najsledovanejsich mozog vymývajúcich stanic bez ohladu na to ci tento medialny suteren sledujem alebo nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Tolko cynizmu v jednej vete sa len tak lahko hned nevidi,kedze je uz verejne zname,ze zvysenie je predovsetkym z dovodu plateneho mediálneho suterenu,ktory produkuju iste stanice,aj ked sa Matus snazi pomahat a suplovat nefungujuce sluzby,ale zaroven aj tlmocit respektíve citovat vyjadrenia firemných tajtrlikov z menezmentu aj s ich pridavnou hodnotou :lol: hmmm,zeby pridanou?

 

Snimkazyjg.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...