Posted December 27, 20168 yr Mohli by mi sem napsat ti co používají modem Compal v bridge režimu s vlastnim routerem (a nemají s tím problémy) jaký model routeru používají? Já mám router Cisco RV320 a od té doby co mám modem Compal mám problem s velkou ztrátou paketů, která se objevuje náhodně? Zřejmě si Cisco s Compalem nějak nerozumí. Tak uvažuji o novém routeru.
December 27, 20168 yr Když připojíte modem na přímo k PC také máte velkou ztrátovost packetů? Restart Compalu to nevyřeší? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
December 27, 20168 yr Když je počítač připojený přimo do Compalu tak tak k žádné ztratě paketů nedochází.
December 27, 20168 yr Od posledního restartu před 10 dny mi Compal zatím nezačal ztrátovat pakety. Dřív to bylo pravidlem do tří dnů od zapnutí. Hardware version : 4.01 Software version : CH7465LG-NCIP-4.50.18.22-1-NOSH System up time : 10day(s)20h:53m:43s Jako router používám první generaci Turrisu, ale je to asi jedno. - - - Compal, 3xCA modul Praha