Odesláno 17. prosince 2016 8 let Zdravím potřebuji poradit nefunguje mi zvuk u ČT 24 ,ČT 1,2. Zkoušel jsem restart a dát přístroj do továrního nastavení ale nic nepomáhá zvuk nefunguje,ale pokud dám zpětné zhlédnutí tak jde. Neví někdo co stím? Odesláno z mého m2 pomocí Tapatalk
Odesláno 17. prosince 2016 8 let Měl jsem stejný problém. Zkus v menu set-top boxu - Nastavení - Vlastnosti - Zvukový popis (AD) - VYP.
Odesláno 21. prosince 2016 8 let A když si ho zapnete, nefunguje zvuk vůbec. Tomu říkám vymoženost! 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 21. prosince 2016 8 let To je ale normální, protože ne vždy je zvukovej popis k dispozici. Chyba by to byla v momentě, kdy by k dispozici byl a přesto nefungoval.
Odesláno 29. prosince 2016 8 let Nepřipadá mi to normální. Zvukový popis je schválně oddělen zvlášť, není to jako jiná zvuková stopa. Při jeho zapnutí by se měl komentář z AD stopy míchat k běžné zvukové stopě, takže by normální zvuk rozhodně neměl zmizet.
Odesláno 30. prosince 2016 8 let Bohužel z dotazu není zřejmé, o jaké zařízení se vlastně jedná. Tímto také zdravím "Jana Nováka" z ČT - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.