Jump to content

Featured Replies

Posted

Horizon HD Media Box mám pripojený k telke cez HDMI ,ako náhle vídem von z kanálu na tv na ktorom mám všetky kanály od upc a vrátim sa späť viac mi settobox nenájde.Musím ho vypnúť a zapnúť a potom to naskočí.Robilo mi to aj na inom staršom settoboxe typ teraz neviem,viete prečo?

Moment, mrknu se do vetecke koule...

Hodi se napsat co mas za tv a zdali jsi zkousel nahrat nejnovejsi firmware do televize. Vypada to.na.chybu v tv nez v stb.

blbú iróniu si odposť neni som na to zvedavý,

sharp aquos staršie tv presný typ teraz neviem

to je jak kdyby se tě člověk zeptal co máš za auto a ty bys řekl peugeota....

tady http://www.sharp.cz/cps/rde/xchg/cz/hs. ... ateLang=cz zkus pak najít svůj typ televize a samozřejmě si zjistit jak se provádí update (u mě stačí vložit flasku se souborem do usb a vyvolat přes menu update). Jestli si tam nahraješ jinou verz fw než je podporovaná tebou, tak si u mě nestěžuj ;)

to mi nepomohlo nie je tam ten typ Sharp LC32WD1E navyše ja ani nemám žiadny usb vstup a inú možnosť aktualizácie tv softwéru

Horizon HD Media Box mám pripojený k telke cez HDMI ,ako náhle vídem von z kanálu na tv na ktorom mám všetky kanály od upc a vrátim sa späť viac mi settobox nenájde.Musím ho vypnúť a zapnúť a potom to naskočí.Robilo mi to aj na inom staršom settoboxe typ teraz neviem,viete prečo?

Nějak nerozumím "videm von z kanálu na, na ktorom mám vsetky kanály od UPC"

Tím kanálem myslíš HDMI vstup?

Zkoušíš se na tento vstup pak dostat pomocí tlačítka "input" na DO?

odesláno z MT

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

ano vídem zo vstupu hdmi a ,keď sa vrátim naspäť s.b. už nenájde.tlačitko input nemám.

Co je to tedy za typ TV Sharp?

odesláno z MT

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha

Co máš za tlačítko v právo vedle 0.

Není to náhodou obdélník s šipkou dovnitř?

odesláno z MT

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha

typ tv je v popise vyššie tým tlačitkom práve vídem von a samozrejme návrat ,ale to nič nerieši,veď píšem ,že ho nenájde.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague