Odesláno 1. listopadu 2016 8 let Tak se tak dívám na Poker a najednou zablbnul obraz, zahvízdalo to a naskocila nabídka na červené tlačítko pro hbbtv. Zatím funguje na Nova sport 1,2 HD. VOYO to bohužel neobsahuje, takže k ničemu. - - - CA Brno
Odesláno 1. listopadu 2016 8 let zprávu od CET 21. Možná by to mohlo souviset, resp. býti příčinou výše zmíněného: Dobrý den, dnes v noci, v čase 02 až 05 hod (1.11.2016) dojde v rámci servisního okna k rekonfiguraci a restarům zařízení, použitých pro vysílání programů CET 21. V uvedeném období bude docházet k výpadkům všech programů. Jedním z cílů je odstranit zvýšenou chybovost (continuity errors), která se v minulých dnech objevila na některých programech. S pozdravem Roman Brychta oddělení telekomunikací Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. listopadu 2016 8 let Autor Výše zmíněné výpadky mohu potvrdit. Jen nechápu, že to museli provádět zrovna v den, kdy na svém programu Nova Sport 1 vysílali (teda později spíš už nevysílali) přímý přenos nejprestižního a největšího pokerové finále a to i s českou účastí. Nejsem žádný extra fanda, smířil jsem se s tím lehce, spíš mi bylo líto pánů komentátorů co přes celou noc komentují živý přenos, který trápily neústálé výpadky. - - - CA Brno
Odesláno 1. listopadu 2016 8 let VIDEO: Nova spustila hybridní vysílání, po grafické stránce dosáhla vrcholu http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... u--1665081 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. listopadu 2016 8 let Teď jsem zkusil to HbbTV a na programech Fanda (SD), Telka (SD), Smíchov (SD) a Nova Sport 1 (SD) funguje, na ostatních programech Novy není vyskakovací tlačítko Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 10. listopadu 2016 8 let Už asi dva dny červené tlačítko straší i na Nově. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 13. listopadu 2016 8 let Mám ten stejnej pocit. Na ČT si člověk může pustit celé díly seriálů,... Na nově jen přihlouplé "upoutávky". Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.