Pepe Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 (edited) Zdravím, Ve VLC i také v Kodi mam na všech pořadech vysílaných na AXN nahoře černo-bílé proužky Vlevo: Kodi | Vpravo: VLC Screenshoty: https://ctrlv.cz/shots/2016/10/15/xMhh.png Na TV s vlastním CA modulem a také na malém Kaonu jsem tuto chybu nezpozoroval a rád bych věděl, jestli to dělá taky někomu. Edited October 15, 2016 by Guest Quote Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Retiree Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Asi bych nepoužil termín černo-bílý pruh, ale spíše proužky.... Stanice AXN a ještě některé další (SD) jsou tím typické. Už to kdosi kdesi vysvětloval (nepamatuju), je to dáno dnes už zastaralou technologií, na které příslušní poskytovatel stále rýžují. Osobně mě to velmi ruší, takže při střihu reklam ze záznamu ořezávám první dva řádky (stačil by jeden, ale aplikace to neumí). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 Aha, díky za odpověď. Quote Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 "..Na TV s vlastním CA modulem..jsem tuto chybu nezpozoroval.." Na te TV mas urcite zapnutou funkci Prevzorkovani 16:9 (na Panaku se to tak jmenuje, mozna, ze u tebe to bude jinak). Obraz se trosku zvetsi, a ty prouzky pak zmiznou. Kdyz to vypnes, budes je tam mit zase. Nejaky popis treba tady: http://www.digitalnitelevize.cz/forum/p ... a_oblast=4 Quote - - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts