Odesláno 7. května 2016 8 let Dobrý den, chtěl bych se zeptat,zdali je možné propojit Horizont HD DVR Mediabox s TV Sony Bravia,která má digitální systém barev MPEG-2 pomocí HDMI kabelu. díky
Odesláno 7. května 2016 8 let Pokud ma televizor HDMI vstup, tak neni duvod aby to nefungovalo, Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. května 2016 8 let No to jsem si myslel taky,ale technici při instalaci Horizontu na to nepřišli a propojili mi to SCARTEM(z čehož teda nejsem moc nadšený).Jaký bych tedy měl zvolit postup?
Odesláno 8. května 2016 8 let Co je to konkretne za typ televizoru ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. května 2016 8 let Sony Bravia KDL-32V4200.S předešlým STBoxem spolupracovala normálně přes HDMI kabel. Nicméně včera se Horizont 2x zaseknul(nutnost vypnutí na tvrdo).Tak jestli nebude chyba v něm.Mám ho třetí den. Jinak dík za ochotu.
Odesláno 8. května 2016 8 let Tak to zkuste. Je možné, že to technici nepropojili, protože mají zkušenost s výpadkem zvuku. (S tímto problémem se také zde na fóru někdo ozval) Mně se STB také zasekával a vrátil jsem ho. Uživatelé i zde na fóru si stěžovali, jestli už je to opravené nevím. Můžete zkusit výměnu, ale nevím, zda Vám to pomůže Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.