Návštěvník hrochada Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Zdravím! Máte někdo zkušenost se zrušením jen jedné služby od exUPC? Jsem u UPC od února a mám od nich internet a TV. TV bych si rád ponechal (kvalita obrazu s IPTV nesrovnatelná), ale na internet mám nabídku s rychlostí uploadu, kterou mi UPC prostě nenabídne. Věrnostní portfolio předpokládám už neplatí, takže by se zrušením neměl být problém. Jakou formou se aktuálně vypovídá služba? Mohu to udělat emailem, nebo je nutné zaslat výpověď v tištěné formě? Děkuji a přeji hezký zbytek neděle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 S TV budeš dál pokračovat dle platného Ceníku služeb.Výpověď konkrétní služby pak pochopitelně klasickou poštou doporučeně. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Na jaře v nouzovém stavu šlo vypovědět služby i emailem, jak je není ale netuším. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Po odhlášení internetu se Ti zvedne asi cena za TV pokud jsi to měl jako společný balíček 🤕 Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hrochada Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 To je mi jasné a počítám s tím. Výpovědní lhůta je předpokládám 30 dní. Mohu zrušit bez sankce i přesto, že mám smlouvu od února (ještě v době věrnostního portfolia)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 2. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Nic takového už není, novela zákona byla tuším od dubna, takže od té doby je vše s výpovědí 30 dní. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.