Odesláno 26. října 2020 4 roky Je to již několik týdnů, co se po řadě výpadků rapidně zhoršila kvalita streamů bývalé UPC kabelové televize. V odkazovaném adresáři VZOREK UPC-VODAFONE TV 04-10-2020 06_32_55 je možné vidět cca 90 sekund z toho, co zaznamenal můj DVB-C (viz .TRP) přijímač a následně opravil program TS-DOCTOR (viz "...-FIXED.ts") a jak dodávaný stream vyhodnotil (viz "...-FIXED.log") na filmovém (!!!) kanálu Cinemax 4.10.2020 ráno.... Přehrajte si soubor "...ts" popř. "...TRP" a podívejte se do logu streamu, který jsem přijímal... Od té doby se situace s kvalitou streamů o něco zlepšila, ale chyby přetrvávají. Čím to je? Bude s tím Vodafone něco dělat? Upraveno 26. října 2020 4 roky uživatelem BOSSik
Odesláno 26. října 2020 4 roky Kostičkuje to, takže asi nějaký problém se signálem, Vodafone s tím určitě něco dělat bude, ale musíte jim o tom dát vědět. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. října 2020 4 roky Zkontroloval bych kabeláž, v Praze může docházet k rušení MUX 23 (s programy HBO2,3 a Cinemax) pozemním vysílačem na K37 (mux RS7) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 29. října 2020 4 roky Musim se pridat..cca posledni tyden spousta slabsich multiplexu zacala kostickovat...doted zadny problem nebyl...
Odesláno 29. října 2020 4 roky Měl jsem stejný problém, jen někdy a jen na některém muxu. Přišlo asi pět techniků, každý jinak chytrý, až ten poslední zjistil, že koax má na někde na cestě zoxydovanou spojku, kterou vyměnil a od té doby pokoj 300 Mb/s - Komplet modem EVW3226, 2x CAmodul Praha 8-Bohnice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.