Odesláno 28. října 2015 10 let Co to zase je? Kolem 2 hodiny vecer TV na vsech kanalech hlasi neni signal. Na UPC hlasi, vsechny sluzby dostupne. Lokalita Ostrava Dubina. - - - CA modul OVA
Odesláno 28. října 2015 10 let Dnes ráno ve 3:40 mi to hlásilo taky žádný signál.Lokalita Ostrava Poruba.Potom jsem odešel do práce,takže nevím jak je to teď.
Odesláno 28. října 2015 10 let Autor Nekdy po 4te rano zase nabehlo. Na co je to zjistovani funkcnosti na tom jejich webu, kdyz tam podle nich je vzdy vse v poradku? - - - CA modul OVA
Odesláno 28. října 2015 10 let Mam za to, ze mi prisel email o udrzbe site. Ale jest-li to bylo tedka, to si nepamatuju....Kazdopadne by mi urcite nevadilo, ze kabelovka ve 2 rano nejede
Odesláno 28. října 2015 10 let Mně by to vadilo a to dost.... Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most
Odesláno 29. října 2015 9 let Myslím si, že za jeden výpadek ukamenovat UPC nemusíte. Hold výpadky se stávají i jiné firmě. A když je výpadek není nic lepšího než vzít pevnou vytočit 241 005 100 a nahlásit ho. Tady ho spolu nevyřešíme. Bude to pouze sloužit jako informace ostatním členům. Ale je potřeba to nahlásit, aby se výpadek dal řešit. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 3. května 2016 9 let Autor Je to opet tady. Rano okolo 3ti, 3/4 programu hlasi neni video, nebo program je zasifrovan. EPG ale normalne jede, sila/kvalita signalu plna. Co jsem tak zkousel, tak napr. komplet cely mux 618 (a dalsi) mrtve. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. května 2016 9 let No to je hrůza, ze mas jednou za pul roku výpadek televize a zrovna ve 3 ráno! To od nich musíš odejit. Hned ted
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.