October 12, 201510 yr Zdravim, Poprosil bych zkusene o vysvetleni problemu. Mam doma CA modul od UPC. Kdysi jsem ho koupil od firmy Lica. UPC mi zapujcilo k modulu kartu. Vse v pohode fungovalo. Ted po letech jsem kartu vratil a modul prodal. Problem je v tom, ze mi kupujici pise, ze mu CA modul UPC nechce sparovat a ze mu pisou, ze to nelze. V cem je problem? Opravdu to nejde? Jenom upresnim, ze je to CA MODUL asi 3 roky stary. Neni to ten novejsi CA+. Pokud budu kupujicimu penize vracet, tak by byl modul na prodej, pokud by nekomu k necemu byl.
October 12, 201510 yr Dobrý den, Zjistěte si číslo modulu, který jste prodal a poptejte se na Live chatu. Případně mohou vést danou kartu od UPC jako nevrácenou nebo jako aktivní. Nebo si tam zavolejte a prověřte si to sám. - - ALLinONE - Praha
October 12, 201510 yr To tak vypadá, že to ještě nemají vyřazený ze systému na původního usera a nemůžou to tedy spárovat userovi jinýmu.
October 12, 201510 yr Dobra,dobra, zkusim primo UPC. Ten puvodni user jsem ja a je pravda, ze jsem jen vratil kartu a ohledne modulu nic neresil.
October 12, 201510 yr Jestliže je modul skutečně odkoupený, nebyl nikdy problém k němu dostat novou kartu, spárovat ji s modulem a užívat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 13, 201510 yr Ano i na facebooku mi odepsali, ze se to da urcite do poradku, ze s tim neni problem.