Odesláno 24. září 2015 9 let Zdravim. Nevim presne, kdy se to stalo, nekdy behem posledniho tydne max dvou mi prestalo fungovat Hbb TV (na CT). Cervene tlacitko se na TV nezobrazi, kdyz ho mackam na ovladaci, tak jen problikava stand by dioda. Preladeni nepomohlo, data mam samozrejne zapnuta. Nejake napady? Domrvene EPG uz jsem vzdal, ale tohle me stve. Mam Panasonic TX-L39E6E, CI+ modul, Ostrava-Jih.
Odesláno 24. září 2015 9 let Máš to u všech programů ČT nebo jen na nějakém konkrétním? Koukal jsem na své TV Samsung a mě to běží. Jde ti i něco dalšího s připojením do netu? Aby nebyl problém s připojením do sítě Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 25. září 2015 9 let Mam stejnou tv a nekdy se stane ze prestane na tv fungovat internet a hbbtv a pak nejde, takze prvorade zkotroluj na tv pripojeni k siti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. září 2015 9 let funguje někomu HbbTV na televizní stanici Očko ? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 26. září 2015 9 let Na Ocku me taky nefunguje, jinak funguje ok na CT, Arte, ZDF, ARD...nevite kdy ho spusti Prima? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.