September 24, 201510 yr Zdravim. Nevim presne, kdy se to stalo, nekdy behem posledniho tydne max dvou mi prestalo fungovat Hbb TV (na CT). Cervene tlacitko se na TV nezobrazi, kdyz ho mackam na ovladaci, tak jen problikava stand by dioda. Preladeni nepomohlo, data mam samozrejne zapnuta. Nejake napady? Domrvene EPG uz jsem vzdal, ale tohle me stve. Mam Panasonic TX-L39E6E, CI+ modul, Ostrava-Jih.
September 24, 201510 yr Máš to u všech programů ČT nebo jen na nějakém konkrétním? Koukal jsem na své TV Samsung a mě to běží. Jde ti i něco dalšího s připojením do netu? Aby nebyl problém s připojením do sítě Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
September 25, 201510 yr Mam stejnou tv a nekdy se stane ze prestane na tv fungovat internet a hbbtv a pak nejde, takze prvorade zkotroluj na tv pripojeni k siti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 26, 201510 yr funguje někomu HbbTV na televizní stanici Očko ? Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
September 26, 201510 yr Na Ocku me taky nefunguje, jinak funguje ok na CT, Arte, ZDF, ARD...nevite kdy ho spusti Prima? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha