Posted October 15, 20204 yr Dobréj, nevím jestli toto je správná kategorie, proto prosím adminy pokud by toto nebylo vhod, ať to přesunou kam to patří. Ale jdeme k tomu, co jsem říkal nahoře (jméno tématu). Dneska od 0:00 do 4:00 byl výpadek u nás, ještě do cca 7mi byly pořád moje SSID jména, od cca 12ti už byli CBN_SSID_2.4G/5G. Vodafone převádí UPC Routry pod sebe svýma SSID nebo se to koruptovalo?
October 15, 20204 yr To určitě nebude standardní a chtěné chování. UPC ani Vodafone nebudou měnit názvy uživatelských sítí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
October 15, 20204 yr A máte nějakej typ proč by se to stalo? Něco v routru nebo něco v optickým káblu?
October 15, 20204 yr Možná došlo k factory resetu. Asi bych to moc neřešil, nastavil znovu svoje SSID a heslo k WiFi a zahesloval modem. Edited October 15, 20204 yr by sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
March 4, 20214 yr U mě se taky Změnilo SSID jméno na CBN_SSID_2.4G a CBN_SSID_5G . Vypadá že je to nějak špatnê vzdálená aktualizace firmware od vodafonu. Ale zajimove je že heslo od WIFI zůstalo stejné.
March 4, 20214 yr Zkus si SSID přepsat zpět na svoje nastavení, chvilku sleduj a potom zkus restart modemu. Jestli to vydrží, nebo se znovu přepíše. Premium - Základní Vodafone Station KrPole