Odesláno 11. října 2020 4 roky Zdravím, je možné ovladačem od LG TV (typ MR20GA), který jede na RF, ovládat Meidabox HD, který pravděpodobně dokáže přijmout signál pouze IR?
Odesláno 11. října 2020 4 roky @maddavid Zdravím, není to možné. Jak píšete, každé to zařízení jede přes jiný druh signálu. A VDTV box s tím též nepůjde ovládat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. října 2020 4 roky @Marek-26 A umí ten VDTV box HDMI-CEC? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 12. října 2020 4 roky @beepee Tuto funkci jsem nikdy nevyužil, takže netuším (mám doma minimálně 15 let starou Tv). Ani si nepamatuji, že by o ní někde psal někdo. Měl jsem ten box chvíli a spíše ho používala přítelkyně (kdyby to bylo na mě, tak doma Tv není). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. října 2020 4 roky Kaona jsem ovladal ovladacem Samsungu rada 2018. V nastaveni to jde sparovat a pak to fungovalo. - - - Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.