December 21, 201411 yr Vypada to nejak takto (ve WinXP), do toho okenka "hodnota" vpravo zadas nejakou MAC adresu. Nicmene radeji bych doporucil koupit nejaky wifi router, nikdy nevis zda si UPC neusmysli zmensit pocet pridelovanych IP adres a mas po ftakach a wifi se ti drive nebo pozdeji stejne bude hodit. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
December 21, 201411 yr tak to funguje hodil som tam 001122334455 a adresu zmenilo takže ten switch tam môžem nahodiť? zaujímalo by ma ešte aká je tam strata pri dvoch kompoch čo sa týka rýchlosti. napr. pri mojom 100mb/s nete by sa to správalo ,ako?inak tie ceny routra a switch sú skoro rovnaké takže podľa vás by bol asi vhodnejší ten router.
December 21, 201411 yr Jednoznačně router. Navíc můžeš pak oba PC mít v jedný podsíti a sdílet mezi nima soubory, když budeš potřebovat.
December 21, 201411 yr eašte by ma zaujímala tá rýchlosť a aký router je vhodný pri 100 mb/s nete sieťovka je 1gb a či by nebol problém pri nastavení .či by som to nemusel nejako riešiť z upc.vďaka.
December 21, 201411 yr Samozřejmě router s Gbps portama je lepší. Už proto, že nikdy nevíš jestli ta rychlost od UPC nepůjde nahoru.
December 22, 201411 yr tak som kúpil tento GB switch http://www.alza.sk/tp-link-tl-sg1005d-d155327.htm zapojil som to ,bez akýchkoľvek nastavení ip a podobne a fakčí perfektne a o to mi šlo. ip sú rovnaké na oboch kompoch.
December 22, 201411 yr ip sú rovnaké na oboch kompoch. O tom dost pochybuju. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
December 22, 201411 yr hlavně že je spokojenej Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
December 23, 201411 yr tak sory to koncové je predsa ,len iné ,ale bez nastavení a všetko ,bez problémov šlape