Přejít na obsah

Problem s prihlasenim do HBO GO

Trabi

Doporučené příspěvky

Muze mi prosim nekdo poradit jak s prihlasenim k HBO Go?

Kdysi jsem mel samostatne HBO a udelal jsem si ucet na HBO Go, kde jsem se prihlasoval. Nyni po delsi dobe se chci opet prihlasit (poridil jsem si HBO) a pise mi, ze je pouzivano vice zarizeni, nez je povoleno. A to dela i na PC i na telefonu. Nevite, jak se tedy prihlasit, prip. se musi nejak preregitrovat? Diky moc Petr

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • VF Station, CA modul
  • Praha-Nusle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maximálně může běžet na na 4 zařízeních současně a pokud se na jednom z nich například smaže komplet historie prohlížeče, tak se to pak pro HBO GO server jeví jako zařízení páté, proto je jediným řešením... přihlásit se z jednoho zbývajícího zařízení z těch třech, které tam byly zaregistrovány a tam smazat identifikaci onoho nefunkčního přebývajícího a pak se tam z něj nakonec přihlásit.

Odkaz ke komentáři

Zase to nechodí, restartovala se mi TV a už nemám předplatné HBO, ačkoliv HBO běží. Dovolal jsem se na technika a prý to nejde nikomu a je nahlášeno.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...