Posted September 28, 20204 yr Čaute. Posledních několik týdnů mi nefunguje timeshift na televizi Samsung (TV UE40J6272 Série 6) s CA modulem (DVB-C). Pořád mi to píše, že data pro timeshift nejsou k dispozici, popřípadě, že se jedná o zakódovaný kanál. Nemůže v tom mít prsty UPC/Vodafone? Už jsem zkoušel i TV hodit do továrního nastavení, ale nepomohlo to. Klasické nahrávání funguje. Nemáte někdo tip, co s tím? Krom tohoto mi dost často nejede ani HBBTV. Edited September 28, 20204 yr by Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
September 28, 20204 yr Author Dělá mi to právě i na ČT. Stanice jedou všechny (ty co mají) nekódovaně. Pak mě ještě napadlo, že televize je stará cca 5 let, tak jestli to není nějaký "Samsung oser", že skončila podpora,... Edited September 28, 20204 yr by Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
September 28, 20204 yr Muj Samsung je D serie z roku 2011 a timeshift funguje, takze zadny "ze by skoncila podpora"... v tom to nebude. Ta krypticka jhlaska ukazuje spis na poskozena data na disku, ktery pouzivas pro timeshift. Jestli na nem nemas nic duleziteho, proste bych ho nechal v TV znovu zformatovat, to by melo problem vyresit. Viz tez napr. https://www.avforums.com/threads/samsung-ue-js9000-owners-thread.1946947/post-25520198 Edited September 28, 20204 yr by Evzen