Posted December 17, 200519 yr V posledni době mám horší a horší signál Radia1 (Teplice,Trnovany) šumí a dokonce už i vypadává se sterea, osatni stanice jakš-takš. Jsem v tom sám?
December 17, 200519 yr V Teplicích - Řetenicích hraje také špatně Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
December 17, 200519 yr Napis to na Karneval at s tim neco udelaji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 17, 200519 yr pokrytecky doufam, ze to nekdo uvidi tady. Nez poslouchat ty jejich vhruzky, ze kdyz to bude u me, zaplatim 500kc....Chci nejdriv zjistit, jestli je to i v okoli.
December 17, 200519 yr ted me tak napadlo ohledne tech 500 kc...Banyky dostali pokutu za to, ze maji v sazebniku pokutu za "neopravnenou reklamaci" a museli tento "poplatek" zrusit. Jsem presvedcen, ze tohle je to same.
December 18, 200519 yr Když to bude u Tebe, tak zaplatíš 300,- za marný výjezd technika. Nic smluvního v tom nevidím.
December 18, 200519 yr nevidis v tom nic smluvniho? Co muze byt smluvnejsiho, nez dodatek danej ve smlouve?
December 18, 200519 yr co to pořád mumláš o dodatku? Pokud k Tobě vyšlou technika a auto, tak ho zaplatí buď oni nebo Ty. A radši dopředu Tě upozorní, že je tu ta možnost, že výjezd zaplatíš Ty. Takže než zavoláš, tak si sám prověříš, jestli není chyba u Tebe. Za prvé, odpadnou dohady o placení; za druhé, nevytěžujou zbytečně techniky kravinama, jako jsou špatný účastnický kabely. Howg, domluvil jsem k tomuto zbytečnému tlachání.
December 18, 200519 yr pokud dobře čtu, tak si robert stěžuje na to, že se mu zhoršil příjem jedené stanice, tak prosím nemluv o kabelech. Taky bych si dovolil poznamenat, že účtování za "neoprávněnou" reklamaci nemá oporu v našich zákonech.
December 18, 200519 yr to taky nebyla reakce na příjem ráda, ale reakce na úvahy o placení-neplacení marného výjezdu. Čti pozorně.