Odesláno 14. července 2014 10 let Mě to taky pořád padalo? ale jak napsal vladimirek jsem udělal registraci v telefonu to proběhlo v pohodě a pak jsem na iPadu dal místo registrace přihlášení a to už šlo.
Odesláno 14. července 2014 10 let Nevíte, kde najdu na fakture číslo smlouvy potřebné pro registraci do MojeUPC? Zkoušel jsem variabilní symbol, ale ten to nebere. Díky
Odesláno 14. července 2014 10 let Někde bude asi chybička Variabilní symbol – je stejné jako číslo Vaší smlouvy, díky němu se platba automaticky spáruje s vaším klientským účtem http://www.upc.cz/klientske-centrum/vyuctovani-faq/pruvodce-vyuctovanim/
Odesláno 16. července 2014 10 let Chci se zeptat. Mam LCD Samsung a do vcerejska mi slo prehravani prez HBO GO bez problemu. Jak na TV, tak na notebooku a tabletu. Ted mi LCDcko prestalo fungovat. Vetsinou to vyhodi hlasku "Nemate predplatne HBO", coz mam a jak rikam, na ostatnim hardware to funguje. Nema nekdo podobny problem? Ptam se tady nejdriv, neb sluzba neni jeste ofiko a odpoved od jupisi si netroufam odhadnout.....
Odesláno 22. července 2014 10 let HBO GO jde bez problémů v TV, tabletu a notebooku, pouze na dalším počítači vyskočí hláška Ve vašem zařízení nelze rozpoznat žádný individualizovaný kód. Vypněte privátní režim prohlížeče. Opravdu nevím co s tím, stejná hláško pro IE, Chrome i mozillu. Umíte někdo poradit ? díky
Odesláno 23. července 2014 10 let PF/Micros.Silverlight/soubor s číslem aplikace/Silverlight.Configuration/ a na kartě Úložiště aplikací ... dole povolit.
Odesláno 28. července 2014 10 let vyzkoušel jsem a vše funguje, čekal jsem že tam budou jen opakovačky z HBO, ale jsou tam i věci co na HBO nedávají, takže ok
Odesláno 28. července 2014 10 let Tak ode dneška už snad i oficiálně: TZ UPC a HBO: http://www.upc.cz/o-upc/pro-novinare/ti ... bu-hbo-go/
Odesláno 28. července 2014 10 let Už jsem si začínal myslet, že to Pavlíček u UPC vzdal. Škoda, že v případě problémů s EPG hraje stále mrtvého brouka...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.