Posted September 15, 20204 yr Používám emailovou adresu na serveru o2active.cz, bývalý quick.cz. V poštovním klientovi MS Office jsem měl nastavenu odchozí poštu smtp.upcmail.cz. nyní jsem po konzultaci s technickou podporou UPC (Vodafone) na jejich doporučení zadal server poskytovatele, smtp.o2active.cz, ale bohužel toto nefunguje, ani smtp.o2isp.cz, ani smtp.quick.cz. Dá se s tím něco udělat?
September 15, 20204 yr Tady je návod na nastavení https://www.o2.cz/osobni/techzona-doplnkove-sluzby-adsl-vdsl-internet/113322-popis_serveru.html - - - - Praha
September 16, 20204 yr před 14 hodinami, Evzen napsal: Jak konkretne se to nefungovani projevuje? Jak se asi projevuje nefungujici SMTP server...? 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
September 16, 20204 yr Praveze ruzne. Nekdo si pod pojmem "nefunguje" predstavuje pouze to, ze se k nemu nejde pripojit (a i to se projevuje ruzne - bud vubec neexistuje dotycny hostname, nebo host sice existuje a je dostupny, ale odmitne pripojeni... a i to z ruznych duvodu)... a nekdo tim mysli treba, ze neposila maily (a to opet muze mit hromadu ruznych projevu). Staci?
September 16, 20204 yr Mailovy klient (co je to MS Office - asi Outlook) vypise kod chyby, z ktorej sa da zistit viac.. osobne to tipujem na overenie (kedze ide z cudzej siete na O2 SMTP server), nehovoriac o roznych portoch podla protokolu (plaintext, TLS). Super - Základní - Bratislava
September 17, 20204 yr Presne tak. A prave proto jsem se ptal, jak konkretne se to "nefungovani" projevuje. Ale zda se, ze autor dotazu se stejne uz neozve...
September 20, 20204 yr V 15. 9. 2020 v 20:55, marian.lozi napsal: Tady je návod na nastavení https://www.o2.cz/osobni/techzona-doplnkove-sluzby-adsl-vdsl-internet/113322-popis_serveru.html Díky za info, ani podle toho návodu to nejde
September 20, 20204 yr Pouzit smtp.dkm.cz misto puvodniho upcmail jsi uz zkousel? Umoznuje odesilat postu ze vsech exUPC IP adres. Viz topic Ukončení doplňkových služeb.